CARAVAN & CAMPERS

 • Caravan & Campers

  Niet alleen auto’s maar ook caravans en campers kunt u laten wassen, en poetsen door Zaagman Auto Cleaning. In die gevallen noemen we ons zelf Zaagman Caravan & Camper Cleaning!

  Vakantieplezier en stallingen maken een caravan vaak niet schoner. En voor een volgende vakantie gaat u toch het liefst met een schone en glimmende caravan of camper op pad. Of als u de caravan of camper wilt verkopen dan zorgt een goede poetsbeurt juist voor een snellere verkoop en/of betere prijs. Maar ook als u net een gebruikte caravan of camper hebt aangeschaft dan is het wel zo fris om deze – in elk geval van binnen – eens geheel professioneel te laten reinigen.

  Uw camper of caravan wordt weer geheel nieuw, van binnen en buiten. Aan de buitenzijde brengen wij tevens een speciale verzegeling aan zodat de caravan of camper niet zo snel meer vuil wordt en gemakkelijker schoon te houden is.
  De tarieven voor het poetsen van caravans en campers zijn sterk afhankelijk de lengte en de vervuilingsgraad. Bel ons of kom langs voor een exacte prijsopgave!

  Wij hebben ook een caravan- en campercoating (minimaal 5 jaar glans!) zodat u altijd onbezorgd met een glimmende caravan en camper op vakantie kunt gaan. Informeer naar de mogelijkheden.

 • Direct informatie aanvragen
  caravan-campers