Overige diensten

 • Overige diensten

  Gaat u liever zelf aan het werk? Alles kan bij Zaagman! Zaagman Auto Cleaning levert professionele poetsmiddelen en gereedschappen (met gratis adviezen van de specialist) aan de fanatieke doe-het-zelvers. Zo leveren wij shampoo’s, polijstmiddelen en -pasta’s, velgenreinigers, ruitenreinigers, waxen, remreinigers, polijstschijfjes, bekledingreinigers, etc. Kom eens kijken bij Zaagman en laat u adviseren welk poetsmiddel het beste is voor uw auto. Let wel; deze professionele poetsmiddelen koopt u niet in de winkel maar wel bij Zaagman.

  “Alles kan bij Zaagman!” schreven we net. Zo heeft Zaagman een speciale techniek in huis om kleine lakbeschadigingen op de voorkant van de auto veroorzaakt door steenslag te verwijderen; chippen heet dat bij de kenners. Het resultaat is verbluffend! Maar Zaagman verwijdert ook krassen op uw voorruit zodat deze er weer splinternieuw uitziet.

  Zaagman Auto Cleaning beperkt zich niet alleen tot het exterieur van uw auto maar ook het interieur kunnen wij voor u weer ‘nieuw’ maken. Bijvoorbeeld door het leder opnieuw te kleuren. Deze behandeling laat het leer weer uitzien alsof de auto zo uit de showroom komt. Bovendien krijgt het leer hiermee een extra beschermende laag. Ook stoffen interieur kunnen we van een extra beschermlaag voorzien; lees meer hierover op de Waxoylpagina.
  Ook boten, lichte bedrijfswagen, motorfietsen, campers en caravans maken de specialisten van Zaagman weer als nieuw. Kom snel langs en laat u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden bij Zaagman Auto Cleaning.

  Koplampen herstellen / polijsten vanaf € 25. Meestal zit de prijs rond € 50.

 • Direct informatie aanvragen
  autocleaning

  interieur