LAKPANTSERS

 • Lakpanters

  WAXOYL

  Uw auto blijvend jong met een Waxoyl Car Care behandeling met 3 jaar garantie op glans en kleur! Zaagman Auto Cleaning kan uw auto aan de buitenzijde voorzien van een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar Waxoyl 100+ lakpantser. Door deze lakverzegeling is de lak beter bestand tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals schadelijke UV straling, zure regen, modder, pekel en luchtverontreiniging. Door een grondige behandeling met Waxoyl 100+ blijft de laklaag diep glanzen en blijft de kleur behouden. Reinigen met een goede autoshampoo is voldoende is voldoende voor een blijvend resultaat. U bespaart dus aanmerkelijk op uw onderhoudskosten.

  Bij de Waxoyl 100+ behandeling, toegepast op NIEUWE auto’s binnen 3 maanden na aanschaf, wordt een schriftelijke garantie afgegeven op de glans van de lak voor 3 jaar. Is uw auto ouder dan 3 maanden, dan geldt een garantie van 18 maanden. Wij adviseren u vogelpoep direct van de lak te verwijderen om inbranden te voorkomen. Deze beschadiging valt namelijk niet onder de garantie van Waxoyl. En jaren rijplezier heeft zo’n gegarandeerd mooie auto natuurlijk nog een hoge (inruil- of verkoop-) waarde. Een Waxoyl Car Care behandeling kunt u zelf niet aanbrengen maar wordt uitsluitend professioneel uitgevoerd door erkende autopoetsbedrijven zoals Zaagman Auto Cleaning.

  Zaagman Auto Cleaning heeft ook Waxoyl Car Care voor de binnenkant van uw auto. De bekleding van stoelen en banken worden intensief behandeld met Waxoyl U.P.T.bekledingbeschermer. Hierdoor kunnen gedurende een lange periode geen hardnekkige vlekken ontstaan, veroorzaakt door bijvoorbeeld modder, as, snoep, etenswaren en gemorste dranken. Dankzij het vocht- en vuilafstotende effect is het reinigen van het auto-interieur voortaan heel gemakkelijk. Met een stofzuiger of een zacht reinigingsmiddel er even overheen en klaar bent u. Door het krachtige UV-filter is er minder kans op vaal worden van de bekleding en wordt de kleur behouden.
  Door deze Waxoyl interieurbehandeling blijft de bekleding gegarandeerd 2 tot 3 maal langer showroomfris.

 • Direct informatie aanvragen
  waxoyl1

  waxoyl2