PTFE COATING

 • FLON 4000

  FLON maakt gebruik van PTFE, voluit; “poly-tetra-fluor-ethyleen”

  Polytetrafluorethyleen bevat het laagste wrijvingscoëfficiënt van alle vaste stoffen en kan extreme druk weerstaan. Het is nagenoeg chemisch resistent en kan een hitte verdragen tot +260°C. Normale poetsmiddelen en lakbeschermers geven slechts een tijdelijke bescherming aan de lak, daar deze bovenstaande eigenschappen niet bezitten. Het kleine FLON PTFE molecuul, kan diep in de poriën van de lak dringen en is goed voor een jarenlange hechting met de lak.

  Nadat de lak een voorbehandeling heeft ondergaan, zal het FLON molecuul in de poriën van de lak worden gemasseerd. Hierdoor ontstaat een spiegelglad oppervlak en kan vervuiling nagenoeg geen kans krijgen zich te hechten. Met deze behandeling is de lak niet alleen beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar krijgt hij ook een mooie diepe glans.

  U krijgt op deze coating 3 jaar schriftelijke glansgarantie.

  GlossSHAMPOO 500 ml

  GlossSHAMPOO is een autoshampoo die speciale additieven bevat en voordelig in het gebruik is, heeft een goed reinigende werking en laat een mooie glans na op de lak.
  Door zijn bijzondere samenstelling, is hij tevens geschikt voor het reinigen van caravans, campers en boten.

  Verwerking: Auto grondig afspoelen met liefst warm water en hoge druk. Doe een scheutje GlossShampoo in een emmer met warm water, wassen met een MicorFiber washandschoen of zachte MicroFiber doek. Nadien goed afspoelen met water en oppervlak drogen.

  TIP: Voeg een klein scheutje azijn [geen werkazijn] toe aan het waswater, dit ontvet het oppervlak, waardoor de hydrofobische werking terug zal keren.

  Attentie: Was uw voertuig niet in de zon om vlekken in de lak te voorkomen, oppervlak moet koel zijn.

 • tefloncoating

  flon15jaar

  flon